Info GARANTIE si service ceasuri

 Info service ceasuri:
Unitatea service ceasuri Ceasuri4you.ro Brasov efectueaza reparatii si intretinere pentru ceasuri de mana precum Tissot, Doxa, Swatch, Omega, Seiko, Citizen, Sector, Police, Fossil, Diesel, Dkny, Invicta, Breitling, Rolex, Baume et Mercier, Casio,Cellini dar si reconditionari si service pentru ceasuri cu cuc sau ceasuri cu pendul, precum Schneider Black Forest, sau Gustav Becker pentru care ofera garantie.Info GARANTIE si service ceasuri
Pentru buna intretinere a ceasului va facem urmatoarele recomandari:
-daca utilizati un ceas cu afisaj analogic prevazut cu calendar, nu potriviti niciodata calendarul sau ora rotind indicatoarele ceasului spre inapoi in intervalul orar 9 p.m. - 3 a.m., deoarece se poate defecta mecanismul de actionare al calendarului.
-daca utilizati ceasuri cu quartz inlocuiti bateria la timp, numai intr-un service ceasuri care foloseste baterii de calitate (o baterie de dimensiune, tensiune si intensitate diferita de cea originala a ceasului dumneavoastra il poate defecta; de asemenea bateriile de slaba calitate se pot scurge in ceasuri provocand astel defectiuni costisitoare).
-respectati indicatiile producatorului privind rezistenta la apa a ceasului; daca apare umezeala sau condens pe geam, in interiorul ceasului, duceti ceasul cat mai repede intr-un service ceasuri pentru verificari.
Serviciul de verificare si constatare a defectiunii unui ceas se poate efectua in unitatea service ceasuri Ceasuri4you.ro Brasov  contra cost si se plateste chiar daca clientul nu opteaza pentru repararea ceasului. Pentru orice solicitare de service in garantie este necesara prezentarea ceasului defect insotit de certificatul de garantie, in original, emis de unitatea service ceasuri Ceasuri4you.ro Brasov.
Info garantie ceasuri:
Serviciile de ceasornicarie efectuate de unitatea service ceasuri Ceasuri4you.ro Brasov beneficiaza de 6 luni de garantie, garantie care incepe in ziua ridicarii ceasului din service. Garantia acopera toate defectele care apar in urma reparatiei ceasului si se remediaza gratuit in cadrul termenului de garantie.
Garantia de service este valabila numai daca utilizatorul respecta intructiunile de folosire a ceasului mentionate in certificatul de garantie furnizat de producator.
NU SUNT ACOPERITE DE GARANTIA OFERITA DE UNITATEA SERVICE CEASURI CEASURI4YOU.RO BRASOV:
1. defectele provocate de utilizatorul ceasului, defectele aparute din neglijenta in utilizare, sau uzura normala a ceasului;
2. defectele aparute datorita nerespectarii instructiunilor din manualul de utilizare a ceasului;
3. geamul, cureaua si/sau bratara NU beneficiaza de garantie, fiind considerate consumabile (exceptie facand geamul de sapphire);
4. deteriorarile cauzate de apa, in afara cazului in care ceasul este rezistent la apa si a fost utilizat conform specificatiilor producatorului;
5. alte defecte aparute in urma unor reparatii partiale a ceasului.
Defectele mentionate mai sus se repara in afara garantiei si vor fi platite de client.
Garantia acordata de unitatea service ceasuri Ceasuri4you.ro SE ANULEAZA in cazul in care, in perioada de garantie capacul ceasului este desfacut de persoane neautorizate de catre echipa service ceasuri Ceasuri4you.ro Brasov.

Cauta in site

Service ceasuri Brasov

     Revizii generale pentru ceasuri cu pendul  si automatice elvetiene
     Baterii si capacitori pentru ceasuri Citizen Eco Drive si Seiko Kinetic
     Sticle de ceas drepte sau cu raza (inclusiv slefuire), etc.

Contact Ceasuri4you.ro

     +40 726 169 485
     B-dul. Valea Cetatii nr.28 Brasov
     office@ceasuri4you.ro