Despre ceasurile cu cuc Schneider Black Forest

Citeste | Despre ceasurile cu cuc Schneider Black Forest

Desi nu fac parte din categoria ceasurilor moderne care se folosesc de vibratia unui cristal de quartz, atragandu-ne astfel prin precizie, ceasurile cu cuc sunt adevarate obiecte de arta care pot decora frumos casa sau biroul dumneavoastra. Unul dintre cei mai mari producatori traditionali de ceasuri cu cuc se afla in Black Forest din Germania, care datorita varietatii modelelor de ceasuri cu cuc si a calitatii acestora atrag oameni din intreaga lume. Fabricate din lemn si cu sculpturi realizate manual, ceasurile cu cuc functioneaza foarte bine daca sunt ingrijite corespunzator.

Dintre cele mai frumoase ceasuri cu cuc traditionale sunt produse de Schneider din Black Forest si poarta amprenta sculptorilor valorosi care scot in evidenta frumusetea acestor ceasuri, ce ne amintesc cu nostalgie multora dintre noi, de anii copilariei.

In 1987, a fost creata o asociatie,"Verein die Schwarzwalduhr" (VDS), ce avea ca scop protejarea ceasului cu cuc mecanic traditional, iar Schneider se afla printre producatorii de ceasuri cu cuc din Black Forest care poarta sigiliul de autenticitate al acestei asociatii.

Ceasuri4you.ro Brasov va sta la dispozitie cu servicii de intretinere si reparatii ceasuri cu cuc; de mentionat este si faptul ca ne deplasam la domiciliul dumneavoastra pentru montarea si reglarea acestor ceasuri.

Cauta in site

Service ceasuri Brasov

     Revizii generale pentru ceasuri cu pendul  si automatice elvetiene
     Baterii si capacitori pentru ceasuri Citizen Eco Drive si Seiko Kinetic
     Sticle de ceas drepte sau cu raza (inclusiv slefuire), etc.

Contact Ceasuri4you.ro

     +40 726 169 485
     B-dul. Valea Cetatii nr.28 Brasov
     office@ceasuri4you.ro